Peuteryoga

Ontspanning en plezier voor twee
Ouder & kind yogaoefeningen, sensorischspel en spelmassage
Kleine groepjes, veel individuele aandacht voor jouw kind
Geschikt van 2 tot 4 jaar oud
Ik wil mij aanmelden
Arrow-down

Ontspanning

In de les zijn er verschillende momenten van ontspanning en verstilling. Bij peuters is dit nog kort, maar niet minder belangrijk. Ze leren hoe ze de rust in zichzelf kunnen opzoeken door lekker naast papa of mama onder een kleedje te gaan liggen. We luisteren dan samen naar klingelende belletjes of een mooi lied. De afwisseling tussen ontspanning en inspanning dragen bij aan het lichaamsbewustzijn, de ontwikkeling van de motoriek, het zelfvertrouwen en de concentratie van jouw kind. Door verschillende spelmassagetechnieken is er ook aandacht voor het voelen van het lichaam en het waarnemen van gevoel en emoties. Elke les sluiten we af met een lekker stukje fruit en wat drinken. Doordat de groepen klein zijn, is er voldoende aandacht en tijd voor de behoefte van elk kindje. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar oud.

Webclip
"Jolien biedt een veilige, rustige omgeving om je band met je kind te versterken terwijl je samen op een muzikale beweegreis gaat. Met heel veel orginele liedjes op een rustige manier. Zeker een aanrader."

Joelle

Moeder van Pleun

Webclip
"Vanuit mijn eigen behoeften die ik als 'pasgeboren' moeder had en mijn passie voor baby's, ben ik praktijk Lien begonnen. Ik hoop dat ik voor veel mama's, papa's en kindjes een bijdrage mag leveren aan een liefdevol begin."

Jolien Woortman

Founder Praktijk Lien

Webclip
"Yoga met Jolien is echt een feestje voor kindjes en ouders! Jolien is super creatief en neemt je op haar eigen manier helemaal mee in een verhalende, theatrale reis samen met je kindje. Ik heb deze yogalessen met mijn zoontje als heel bijzonder ervaren. Zo fijn om deze quality-time samen met hem te beleven. En ook nog eens heel leuk om andere papa's en mama's en hun kindjes te leren kennen en te spreken! Kortom aanrader."

Eline

Moeder van Ben

Webclip
"Het samen met je kind een 1-op-1 moment. Samen met andere leuke ouders en hun kinderen. De combi van zang, beweging en rust... echt super! En vooral de afgestemde begeleiding voor mijn dochter toen we even zoekende waren, de betrokkenheid van jou Jolien. Dat dit er mocht zijn, en dat wij er samen mochten zijn zonder prestatie."

Marloes

Moeder van Lola

Een liefdevol cadeau

Wil je een zwangerschapsmassage cadeau geven? Een verbindende babymassage of een ontspannen workshop voor de aanstaande ouders? Geef dan een bon cadeau! Je kan zelf het bedrag kiezen.

Geef 'm cadeau
Arrow right

Lessenreeks

Check
Ouder & kind yogaoefeningen, sensorisch spel en spelmassage
Check
Sluit aan bij de beleveningswereld van jouw kind
Check
Elke vrijdag van 9:00-10:00u, in Driebergen
Check
Max. 5 kindjes en 5 ouders per les
Check
Proefles is mogelijk, neem gerust even contact op
Check
Een reeks is van schoolvakantie tot schoolvakantie
Check
Na elke reeks beslis je of je wilt verlengen of wilt stoppen

Misschien is dit ook iets voor jou

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met mij op

Neem contact op met Jolien
Arrow right