Agenda


Hier vind je een compleet overzicht van alle aankomende groepsworkshops en -lessen. Praktijk Lien verzorgt ook prive sessies aan huis.

Zwangerschapscirkel (gratis)

De zwangerschapscirkel is bedoelt als een ontspannen en inspirerende middag. In alle rust kun je verbinden met jezelf en het kindje in je buik. Er is tijd om stil te staan bij jouw zwangerschap en wat dit voor jou betekend. Je leert laagdrempelige massage technieken om je baby door de buikwand heen te masseren, we doen ontspannings- en meditatieoefeningen voor tijdens de zwangerschap en de bevalling. We kijken met elkaar vooruit naar de kraamtijd en hoe je die kunt gaan vormgeven. De gehele middag is er lekker eten en drinken. Partners zijn ook zeer welkom. Deelname is gratis! Aan het einde kan je een vrijwillige bijdrage doen naar wat de middag voor jou waard was. Wil je meer informatie of je aanmelden, neem gerust even contact met me op.

 • Zondag 2 juni 13:30-16:30u Driebergen
 • Zwangerschapsretraite dag 30 juni 10:00-16:30u Zeist (kosten hiervoor zijn 125,-)
 • Zondag 10 november 13:30-16:30u Driebergen
Neem contact met mij op
Arrow right

Baby-in-de buik massage

Heb je behoefte om echt even contact te maken met het kindje in je buik? Vind je het leuk om te leren hoe je samen met je kindje optimaal kan ontspannen?

Tijdens deze groepsworkshop maak je contact met je baby in je buik. Ook leer ik je hoe je je kindje door de buikwand heen kan masseren. Op deze manier raakt je baby gewend aan jouw manier van aanraken. Ook zeer geschikt samen met je eventuele partner. Deze workshop is een mooie aanvulling op zwangerschapschapsyoga en zwangerschaps haptonomie. Er is plek voor maximaal 8 moeders.
Inclusief praktische handvatten voor tijdens de bevalling en daarna, thee, iets lekkers, een flesje olie voor thuis en een handige technieken kaart.

 • Vrijdagavond 20 september 19:30-21:00u Driebergen
 • Vrijdagochtend 25 oktober 10:00-11:30u Driebergen
 • Vrijdagavond 29 november 19:00-21:00u Driebergen
 • Vrijdagochtend 13 december 10:00-11:30u Driebergen
Boek deze workshop
Arrow right

Babymassage

Kom lekker samen met je kindje ontspannen. Je leert hoe je een massage af kan stemmen op de behoeftes van jouw baby. Ook leer ik je speelse yogaoefeningen. Door massage en yoga kan je baby makkelijker en langer slapen, heeft het minder last van krampjes en kan het de prikkels na een drukke dag makkelijker verwerken. Ook bevordert het de groei en ontwikkeling van je kind. Een babymassage workshop is ook leuk voor opa's en oma's. De workshop is geschikt voor kindjes van 2 tot 12 maanden oud. (incl. thee, iets lekkers, een flesje olie voor thuis en een handige technieken kaart)

 • Cursus dinsdag 11,18 en 25 juni 2024 9:30-11:00u Driebergen
 • Workshop vrijdag 6 september 9:30-11:00u Driebergen
 • Cursus vrijdag 4, 11, 18 oktober 9:30-11:00u Driebergen
 • Workshop vrijdag 15 november 9:30-11:00u Driebergen
 • Cursus dinsdag 3,10 en 17 december 9:30-11:00u Driebergen
Boek deze workshop
Arrow right

Baby-yogales

Heb je zin om samen met je baby plezier te maken en te ontspannen? Tijdens de lessen besteden we aandacht aan de binnen en-buitenwereld van het kind. Zo kan je baby in een rustig tempo zijn eigen lichaam leren kennen en voelen. Spel en ontspanning wordt op speelse wijze met elkaar afgewisseld. We werken met ouder&kind yogaoefeningen, spelmassage, baby-yoga, en baby-gym. Dit alles wordt ondersteund met vrolijk liedjes en rijmpjes. Ook leer je diverse eenvoudige babymassage-technieken door de kleding heen te geven. Doordat de groepen klein worden gehouden is er voldoende aandacht en tijd voor de behoefte van elk kindje. De lessen zijn geschikt vanaf 3 tot 14 maanden oud.

 • Vanaf 12 januari 2024 elke vrijdagochtend (muv schoolvakanties) 10:15-11:00u, Landgoed de Horst in Driebergen
Ik wil mij aanmelden
Arrow right

Peuteryogales

Deze lessen staan in het teken van ontspanning en plezier voor twee. We werken met ouder&kind yogaoefeningen, spelmassage en oefeningen op vrolijke liedjes en rijmpjes. Elke les is er een thema die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Jullie worden meegenomen in verhalen over de natuur, de seizoenen en kabouters. Handpop eekhoorntje Zoef is er ook altijd bij om de kinderen te verwelkomen. Elke les sluiten we af met een lekker stukje fruit en wat drinken. Doordat de groepen klein worden gehouden is er voldoende aandacht en tijd voor de behoefte van elk kindje. De cursus is geschikt vanaf 2 tot 4 jaar oud.

 • Vanaf 12 januari 2024 elke vrijdagochtend (muv schoolvakanties) 9:00-10:00u, Landgoed de Horst in Driebergen
Ik wil mij aanmelden
Arrow right

Een liefdevol cadeau

Wil je een zwangerschapsmassage cadeau geven? Een verbindende babymassage of een ontspannen workshop voor de aanstaande ouders? Geef dan een bon cadeau! Je kan zelf het bedrag kiezen.

Geef 'm cadeau
Arrow right

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met mij op

Neem contact op met Jolien
Arrow right