Zwangerschaps massage

Op een warmwaterkussen
Vermindert rug-, bekken- en schouderklachten
Bevorderd de verbinding met je eigen lichaam en de baby in je buik.
Boek nu
Arrow-down

Voel je goed

Zwangerschapsmassage is ondersteunend aan jouw lichaam die in korte tijd zoveel verandering ondergaat. Het bevordert de verbinding met jezelf en je kindje in je buik. Het zorgt voor afname van stress en bevordert de aanmaak van ‘feel good’ hormonen. Wanneer je last hebt van je rug, schouders of bekken is een massage een fijne manier om daar meer verlichting en ontspanning aan te geven. Door de betere doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en zal je meer ontspanning in je lijf ervaren. Dit bevordert tevens ook de nachtrust. Wanneer je regelmatig een zwangerschapsmassage ontvangt zal je lichaam zich gedurende je zwangerschap beter kunnen ontspannen.  Ook zal je lichaam minder vocht vasthouden en zullen klachten rondom nek, rug, schouders of bekken sterk verminderen.

Webclip
"Jolien geeft heel fijne massages met veel aandacht voor het hele lichaam. Ik had het gevoel alsof er echt voor me gezorgd werd. Daarnaast zorgden het comfortabele warmwaterkussen en de massagetechnieken ervoor dat ik minder pijn had in mijn bekken en dat ik mijn buik goed kon ontspannen. Ook voelde ik me tijdens de massage meer verbonden met mijn kindje.''

Itzel

Zwanger van haar tweede kindje

Webclip
"Ik heb onlangs genoten van een fantastische zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen. Tijdens de massage kon mijn lichaam zich volledig ontspannen. Ik sliep daarna zelfs de hele nacht door, wat een zeldzaamheid is in mijn 32 weken zwangerschap. De combinatie van de warmte en de deskundige massage zijn echt een aanrader, ik kijk er al naar uit om opnieuw een massage te boeken"

Amit

Zwanger van haar tweede kindje

Een liefdevol cadeau

Wil je een zwangerschapsmassage cadeau geven? Een verbindende babymassage of een ontspannen workshop voor de aanstaande ouders? Geef dan een bon cadeau! Je kan zelf het bedrag kiezen.

Geef 'm cadeau
Arrow right

Éen sessie

Check
Vanaf het tweede trimester
Check
75 minuten
Check
Ook mogelijk bij jou thuis (toeslag +30,- excl. reis en-parkeerkosten)
Check
Verwarmende thee met iets lekkers
Check
Ook verkrijgbaar als cadeaubon in elk gewenst bedrag
€85
Boek nu
arrow-right

Pakket

Check
Vanaf het tweede trimester
Check
75 minuten per keer
Check
3 sessies
Check
Ook mogelijk bij jou thuis (toeslag +25,- per keer, excl. reis en-parkeerkosten)
Check
Verwarmende thee met iets lekkers
Check
Ook verkrijgbaar als cadeaubon in elk gewenst bedrag
€235
Boek nu
arrow-right

Misschien is dit ook iets voor jou

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met mij op

Neem contact op met Jolien
Arrow right