Arrow left
Alle blogs

Yes, we zijn live!

23 februari 2023

Hier is ie dan! Na uren van nadenken, overleggen, blij zijn, toch weer wat veranderen, twijfelen, kritische adviezen en complimenten... mag ik vol trots verkondigen, WE ZIJN LIVE!

Het is al een bevalling op zich om een website op de planken te krijgen en dat had ik ook absoluut niet alleen gekund als Else Henkes van ik.ben.Else mij niet had geholpen. Eeuwige dank en roem voor haar wat mij betreft.

Struin gerust rond en laat je inspireren. Wellicht kom je iets tegen wat je raakt of waar je meer over zou willen weten. Regelmatig zal hier een nieuwe blog verschijnen over belangrijke onderwerpen rondom bevallen, het krijgen van een kindje en wat het betekend om moeder/vader te worden.

Schrijf je gerust in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over alle activiteiten, blogs, laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Voor nu een hele mooie en ontspannen dag gewenst en wellicht ontmoeten wij elkaar eens in de toekomst.

Liefs Jolien

Gerelateerde blogs

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met mij op

Neem contact op met Jolien
Arrow right